GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές θα είναι οι τιμές του iPhone 7 στην Ελλάδα

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες από την Apple. Η...


Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες από την Apple.
Η Ελλάδα δεν θα είναι στο πρώτο «κύμα» διάθεσης στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά θα έρθουν στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, πιθανότατα είτε στις 7 είτε στις 14 του επόμενου μήνα.
Όσον αφορά τις τιμές πιθανότατα θα ξεκινούν από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB (σ.σ. η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s) και θα φθάνουν στα 1.199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.
Η φήμη περί κατάργησης της υποδοχής για ακουστικά επιβεβαιώθηκε και τα ενσύρματα ακουστικά που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο θα συνδέονται μέσω της θύρας lightning.
Τα νέα iPhone έχουν νέο επεξεργαστή (Α10 Fusion) και είναι πιο γρήγορα σε σχέση με τους προκατόχους τους, ενώ η μπαταρία αντέχει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση