GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία - Συλλήψεις για πιθανή επίθεση του ISIS σε Βρετανούς και Γερμανούς διπλωμάτες

Όπως μεταδίδει σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, «Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις υπόπτους στο πλαίσιο μιας έρευνας γι...


Όπως μεταδίδει σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, «Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις υπόπτους στο πλαίσιο μιας έρευνας για πιθανή απειλή εναντίον της βρετανικής και της γερμανικής διπλωματικής αντιπροσωπείας, αλλά δεν βρήκε διασυνδέσεις ανάμεσα στους υπόπτους και οποιεσδήποτε τρομοκρατικές ομάδες».

Την έρευνα για μια πιθανή απειλή του Ισλαμικού Κράτους εναντίον των αποστολών προκάλεσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών, όπως μεταδίδει και το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Το βρετανικό Φόρεϊν Όφις ανακοίνωσε νωρίτερα πως η πρεσβεία στην Άγκυρα θα παραμείνει κλειστή σήμερα για αδιευκρίνιστους λόγους ασφαλείας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της γερμανικής πρεσβείας, οι αποστολές της είναι ανοικτές μόνο για έναν περιορισμένο αριθμό εργασιών έπειτα από μια τετραήμερη δημόσια αργία αυτή την εβδομάδα λόγω της μουσουλμανικής γιορτής 'Ειντ αλ-Αντχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση