GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

LIVE: H συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ...


2 σχόλια

  1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα δώσει κουπόνια σε όλους τους γονείς για να έχουν παιδικό σταθμό. Κουπόνι, Κυριάκο; Κουπόνι; Έχεις πάθει Σοβιετία και θα αυτοπυρποληθεί ο Άδωνις.

    Ο Κυριάκος δήλωσε επίσης ότι έχει απομυθοποιήσει την γλύκα της εξουσίας επειδή προέρχεται από πολιτική οικογένεια ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Και όλοι οι άλλοι της οικογένειας την έχουν απομυθοποιήσει γι αυτό και είναι καμιά 20αριά σε πόστα που πληρώνονται από το Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε - α ...Στο μονό που συμφωνώ με τον Τσίπρα ΕΙΝΑΙ ότι από το στόμα του ΚΟΥΛΉ του νεοφιλελεύθερου ΔΕΝ ακούστηκαν οι λέξεις ΑΝΕΡΓΟΣ--ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ--ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΣ--ΜΙΣΘΟΣ--ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΆ--ΣΎΝΤΑΞΗ..

    Δεν ξέρω από που και ως που πιστεύουν μερικοί ότι είναι πρώτο κόμμα το κόμμα του
    νεοφιλελευθερισμού;;;;Είπε όμως το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί ΚΑΤΆ ΓΡΑΜΜΑ και θα χρειαστεί να πρόσθεση και άλλες παραμέτρους..τόσο ΚΟΥΛΗΣ!!!Ο ΚΟΥΛΗΣ...Ότι του έχουν εμπιστοσύνη οι ξένοι χμμμμμ ΚΑΛΟ είναι αυτό τώρα η ΚΑΚΌ;..

    Και για να τελειώνω αν μου έβαζαν ένα πιστόλι στο κεφάλι για να διάλεγα ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ
    ΘΑ ΔΙΆΛΕΓΑ 1.000% ΤΣΙΠΡΑ..Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ δεν θέλει να ακούει την λέξη ΚΡΑΤΟΣ--Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ--ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ---ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ--ΑΜΕΑ--ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.. Δεν πάει να πιάσει δουλειά σε καμιά πολυεθνική λέω εγώ ;

    ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ ...( να το αφήσεις όπως είναι Καψαμπέλη)

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση