GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mamma mia, τι γίνεται στο θέατρο;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη -Θυμάσαι που σου είχα «προδώσει» πρώτος ότι οι θεατρικές επιχειρήσεις των έμπ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
-Θυμάσαι που σου είχα «προδώσει» πρώτος ότι οι θεατρικές επιχειρήσεις των έμπειρων αδελφών Τάγαρη «έκλεισαν» τα δικαιώματα για τον «Ζορμπά» για να τον παρουσιάσουν το επόμενο καλοκαίρι;
Όπως θα έμαθες στη συνέχεια από τα «Νέα» την σκηνοθεσία  της φιλόδοξης δουλειάς πρόκειται να υπογράψει ο Σταμάτης Φασουλής με πρωταγωνιστή του τον Γρηγόρη Βαλτινό. Η νέα πληροφορία μου λέει ότι ο «Ζορμπάς» αφού περιοδεύσει ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι, θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Ακροπόλ» τον χειμώνα.
Χέρι στην… φωτιά δεν βάζω, αλλά αυτό συζητείται θερμά. Να σου θυμίσω ότι με το «Ζορμπά» φλέρταρε για αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος -είχε μάλιστα και τα δικαιώματά του-, που όμως δεν αποφάσισε να τον «ντυθεί»στη διαδρομή.
-Παραμένω στον «Ζορμπά» για να σε ενημερώσω ότι ξεκίνησαν να κάνουν κρούσεις για την Μαντάμ Ορτάνς-και όχι μόνο! Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά όχι,δεν θα πάρω θέση…Αναμένω όμως!
-Αποχώρησε από την «Αστροφεγγιά» που θα δούμε στο «Χώρα» η ικανή Μαρίνα Ψάλτη. Η ηθοποιός πήγε στις πρώτες συναντήσεις του γερού θιάσου, μα μετά την τρίτη ανάγνωση ενημέρωσε τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια ότι δεν θα συνεχίσει μαζί τους-δεν υπήρξε ούτε ίντριγκα, ούτε καυγάς μου λένε!-.
Τότε ξεκίνησε ένας «μαραθώνιος» του Ζούλια για να βρει αντικαταστάτριά της και το πέτυχε «κλείνοντας» τη Ρένια Λουιζίδου, όπως ήδη γράφηκε στο onlytheater. Η Λουϊζίδου είχε κάνει συζητήσεις και για το «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται» που θα ανέβαινε σε κεντρικό θέατρο με σκηνοθέτιδα-έκπληξη, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις.Τελικά ήρθε η «Αστροφεγγιά» και μπαίνει σήμερα για πρόβα.
-Panic σου λέει γίνεται με το «Mamma mia». Ξεκίνησαν οι αναγνώσεις, βγήκαν οι πρώτες selfies, υπάρχει γερή «χημεία» και περιμένουμε να «σκάσουν» και τα πρώτα φωτογραφικά υλικά, στα οποία έχει λόγο η δισκογραφική εταιρεία Panic που ανήκουν Βανδή-Demy.            
Μακάρι να γίνει…panic και στα ταμεία του γερού μιούζικαλ. Α, σου έχω και παρασκήνιο!            
Κρούσεις για να συμπράξουν στην εν λόγω δουλειά είχαν η Μπέσυ Μάλφα και η Τάνια Τρύπη που «τα σπάνε» στο είδος, αλλά είπαν και οι δύο ευγενικά όχι! Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο,θα έπαιζαν τις…φίλες της πρωταγωνίστριας; Δεν θα έπαιζαν!
-Τώρα που είπα Τρύπη, ακόμα αναζητείται ο …εραστής της! Όχι,μην πάει ο νους σας πάλι στο κακό! Εννοώ τον παρτενέρ της για τον «Εραστή της λαίδης Τσάτερλι» που θα δούμε στον «Ορφέα» σε σκηνοθεσία του Χάρη Βορκά. Όσοι πιστοί τηλεφωνήστε του...
-Η Γκλέντα Τζάκσον ετοιμάζεται να παίξει τον Βασιλιά Ληρ στο Λονδίνο σε σκηνοθεσία της Ντέμπορα  Γουόρνερ-μας είχε χαρίσει τις θεϊκές Ευτυχισμένες μέρες στην Επίδαυρο με τη Φιόνα Σο να «κεντά» -και θα έλεγα να … οργανωθούμε να «πετάξουμε» εκεί,για να… πλουτίσουμε θεατρικά!
Η είδηση κυκλοφορεί και δεν κρατιέται …κλειδαμπαρωμένη όπως το χειμερινό ρεπερτόριο του Θεάτρου Τέχνης Μα τι…panic! Έχουν ορκίσει,σου λέει, τους συντελεστές των παραγωγών για…ομερτά ως αύριο που θα γίνει η συνέντευξη τύπου.             
Το αποκλειστικό πάντως για το «Βικτορ- Τα παιδιά στην εξουσία» με Κάλμπαρη και Κραουνάκη ευτυχώς το πρόλαβα… Ουφ!
-Δεν θα ξαναδούμε,μαθαίνω, τα εξαιρετικά «Παιδιά του ήλιου» που σκηνοθέτησε με οίστρο ο Μαστοράκης και που αποτέλεσε μια από τις πιο δυνατές παραστάσεις της περσινής σεζόν στο Τέχνης! Αυτό είχαν πει, αλλά άλλαξαν γνώμη και γίνονται πρόβες για νέο έργο που υπογράφει ο αιρετικός σκηνοθέτης… Ανυπομονώ,έχω να σου πω.
-Extra hot φωτογραφικό υλικό έρχεται για παράσταση που αναμένεται να τραβήξει… φλας και κάμερες, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σου προδώσω κάτι.
Θα είναι πάντως extra hot, μου λέει η πηγή μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση