GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά η δίκη για τη MARFIN έξι χρόνια μετά την τραγωδία

Έξι χρόνια μετά τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στη Σταδίου που κόστισε την ζωή τριών υπαλλήλων αλλά και την βομβιστική ε...


Έξι χρόνια μετά τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στη Σταδίου που κόστισε την ζωή τριών υπαλλήλων αλλά και την βομβιστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», η πολύκροτη υπόθεση φτάνει στο ακροατήριο.

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθονται, σήμερα , ο 34χρονος Θ. Σ. ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος της ομάδας που επιτέθηκε με μολότοφ κατά του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin και ο 34χρονος Π. Α. που κατηγορείται για την επίθεση στον «Ιανό» μαζί με άλλους τρεις άγνωστους δράστες , κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου για το πρώτο Μνημόνιο , τον Μάιο του 2010.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καλούνται να αντικρούσουν, κατά περίσταση, αδικήματα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας.

Οι συγγενείς των θυμάτων βρίσκονται στο δικαστήριο αναμένοντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη εντός του υποκαταστήματος της τράπεζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος Θ. Σ. , από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του αρνείται τις κατηγορίες με τους συνηγόρους του να κάνουν λόγο για στοχοποίηση του από τις διωκτικές αρχές λόγω των πολιτικών απόψεων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση