GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρημος τόπος τα γραφεία του MEGA

Την εικόνα της εγκατάλειψης εμφανίζουν τα γραφεία του Mega όπου οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι έχουν μαζέψει τα προσωπ...


Την εικόνα της εγκατάλειψης εμφανίζουν τα γραφεία του Mega όπου οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι έχουν μαζέψει τα προσωπικά τους αντικείμενα περιμένοντας το οριστικό τέλος του καναλιού.

Από την Τετάρτη η πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega έκανε επίσχεση εργασίας που επιδόθηκε στην διοίκηση του «Μεγάλου Καναλιού».

Πλέον υπάρχουν ελάχιστοι εργαζόμενοι μέσα στο κανάλι, καθώς έχουν προηγηθεί επισχέσεις από τεχνικούς και διοικητικούς που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες.

Χθες, ένα «κομμάτι» όσων δουλεύουν στο κανάλι της Μεσογείων εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι δεν προχώρησαν σε επίσχεση και αν και παραμένουν απλήρωτοι δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν.

Στόχος τους, όπως οι ίδιοι τονίζουν, είναι το Mega να παραμείνει πρώτο ώστε να διασφαλιστούν τα διαφημιστικά έσοδα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Mega_grafeia16

Mega_grafeia15Mega_grafeia14

Mega_grafeia13Mega_grafeia7

Mega_grafeia8

Mega_grafeia9

Mega_grafeia10

Mega_grafeia11

Mega_grafeia12

Mega_grafeia6

Mega_grafeia5

Mega_grafeia4Mega_grafeia3

Mega_grafeia2

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση