GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Nτετέκτιβ» για την σύζυγο του Χαραλαμπόπουλου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Θυμάσαι που σε ενημέρωνα προ ημερών για την παιδική σκηνή του «Ελληνικού Κό...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Θυμάσαι που σε ενημέρωνα προ ημερών για την παιδική σκηνή του «Ελληνικού Κόσμου» και το «Ο Αιμίλιος και οι ντετέκτιβ» που ετοιμάζει για εκεί ο ικανότατος Λευτέρης Γιοβανίδης; Σου έχω κι άλλο νέο!
Στην φιλόδοξη δουλειά θα συμπράξει και η καλή Λίνα Πρίντζου, επιστρέφοντας έτσι μετά από καιρό στο σανίδι! Όπως πρώτος σου είπα αποκαλύψει η γλυκύτατη σύζυγος του Βασίλη-μεγάλη αδυναμία- Χαραλαμπόπουλου, άφησε το γερό πόστο της σε τράπεζα και γύρισε στην υποκριτική που είχε σπουδάσει.
Το πρώτο «χτύπημα»στη νέα της… εποχή το έκανε με το σπέσιαλ γκεστ στη σειρά «Συμμαθητές» του Βασίλη Θωμόπουλου, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τώρα  έρχεται ένα νέο, που αφορά τη σκηνή.
Η Λίνα επιλέχτηκε από τον Γιοβανίδη για την άκρως υποσχόμενη παραγωγή που θα παιχτεί στο «Θέατρον» του «Ελληνικού Κόσμου». Το έργο του Έριχ Καίστνερ διασκεύασε η Μιμή Ντενίση, σκηνοθετείται από τον Γιοβαδίκη και παίζουν οι Αντώνης Λουδάρος, Ναταλία Δραγούμη, Νεφέλη Ορφανού, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Λίνα Πρίνζου κ.α.
Έρχεται τον Οκτώβριο για αυτό λάβε θέση. Καλοτάξιδη Λίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση