GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς είναι σήμερα το μωρό που πόζαρε στο θρυλικό άλμπουμ των Nirvana

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Nirvana, "Nevermind", το μωρό που πρωταγωνιστεί ...


Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού δίσκου των Nirvana, "Nevermind", το μωρό που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο αυτού, επανέλαβε την ίδια φωτογράφιση!
Αυτή τη φορά όμως, ο 25χρονος σήμερα Spencer Elden φορά και μαγιό. "Είπα στον φωτογράφο να το κάνουμε χωρίς ρούχα, αλλά θεώρησε πως θα ήταν περίεργο οπότε φόρεσα ένα σορτσάκι-μαγιό", είπε στην Huffington Post ο νεαρός από το Λος Άντζελες. "Είναι τόσο κουλ αλλά παράξενο, το ότι πήρα μέρος σε κάτι τόσο σημαντικό αλλά δε το θυμάμαι", σημείωσε.
Το 1991, ο φωτογράφος Kirk Weddle ζήτησε από τους γονείς του την άδεια να χρησιμοποιήσουν το μωρό στη φωτογράφιση για την όχι και τόσο γνωστή, αυτή μπάντα. Η φωτογράφιση διήρκεσε 15 δευτερόλεπτα και οι γονείς του Elden κέρδισαν 200 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση