GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργασία Novasports και Stella Artois στο Wimbledon!

Η Stella Artois ήταν χορηγός μετάδοσης του κορυφαίου τουρνουά τένις στον κόσμο, το Wimbledon , που προβάλλεται επί σειρά ετών αποκλεισ...


Η Stella Artois ήταν χορηγός μετάδοσης του κορυφαίου τουρνουά τένις στον κόσμο, το Wimbledon, που προβάλλεται επί σειρά ετών αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.
Το φημισμένο βρετανικό Open, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για ένα μεγάλο διαφημιζόμενο, όπως η Stella Artois, για την οποία υλοποιήθηκε αποκλειστικά ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στο Novasports.gr  καθώς και στοχευμένο media plan στα κανάλια Novasports.
H Stella Artois, εξασφάλισε τη σύνδεσή της με αποκλειστικό premium περιεχόμενο και maximum awareness του προϊόντος στο κοινό/στόχος με παροχές που ξεπέρασαν τα 10.000 διαφημιστικά δευτερόλεπτα στα κανάλια Novasports και τις 2.200.000 εμφανίσεις σε μία μόνο εβδομάδα στο Novasports.gr.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το  http://www.novamedia.gr/stellaartois
Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin
Novasports. Όλα για την ομάδα σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση