GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Ψευδο-ρομπέν ο Νίκος Παππάς

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Επικρατείας εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρ...


Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Επικρατείας εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.
«Μας έφθειρε, μας διέβαλε ότι τάχα εμείς δεν παίρναμε από τα Μέσα Ενημέρωσης τίποτα και ήρθε ο ρομπέν των δασών, ο ψευδο-ρομπέν να πάρει. Ψέμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. «Ο κ. Παππάς δεν ξέρω τι λέει, εγώ ξέρω ότι τα έχει κάνει μούσκεμα», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:
«Θα σας πω ορισμένα νομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν εδώ: Έστω ότι ο κ. Καλογρίτσας αποσύρεται, πάμε στη διαδικασία του επομένου. Εκεί θα εξεταστεί νομικά αν ο κ. Καλογρίτσας έχει “χτυπήσει” με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να ανεβάσει τις προσφορές και άρα θα προκαλέσει διαμαρτυρίες άλλων. Δεύτερο ενδεχόμενο, ο κ. Καλογρίτσας εκδιώκεται από τη διαδικασία, δεν αποσύρεται και στρέφεται εναντίον της πράξης με την οποία διώκεται. Τρίτο, υπάρχει ζήτημα του τρόπου με τον οποίο έγινε ο έλεγχος από την 5μελής επιτροπή. Η 5μελής επιτροπή με ένα νεολογισμό νομικό διαπίστωσε εξουσία διαθέσεως των κεφαλαίων με τα οποία “χτυπήθηκαν” οι άδειες. Η έρευνα δείχνει ότι δεν υπήρχε τέτοια εξουσία, δηλαδή ένα στοιχείο που βγήκε είναι προβληματικό».
Συνέχισε δε λέγοντας ο βουλευτής Β Αθήνας του ΠΑΣΟΚ: «Αν λοιπόν υπάρχουν τέτοια προβλήματα πως δεν ερευνήθηκαν από την 5μελή επιτροπή; Ψευδείς βεβαιώσεις έκανε η επιτροπή; Οι πέντε κύριοι αυτοί να ξέρουν ότι έχουν και ποινικές ευθύνες. Η αναστάτωση που προκαλείται δεν ξεπερνιέται με δολιχοδρομίες που πάνε να περάσουν σε δικαστές. Ο “στίβος” αυτός θα παραμείνει ανοιχτός και δεν θα κλείσει αν δεν επιβληθεί η τάξη. Και τάξη δεν είναι να θες να εγκαταστήσεις δικούς σου πυλώνες στην ενημέρωση κάνοντας Στήριζα-Channel ή ΣΥΡΙΖΑ-Channel. Τάξη είναι να υπάρχει ισότητα στη μεταχείριση».
Στην επισήμανση ότι η κυβέρνηση και ο κ. Παππάς πετά πίσω το μπαλάκι και λέει ότι όλοι θα έπρεπε να συνταχθούν μαζί της γιατί είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται διαγωνισμός αδειοδότησης ο κ. Λοβέρδος ανέφερε: «Είναι ο αρχιερέας του ψεύδους, αλλά δεν έχει πια εκκλησίασμα. Τα λέει αυτά σε κήρυγμα σε άδεια εκκλησία. 246, δεν έχει πάρει μία ακόμη».
Και σημείωσε: «Τα έχει στην τσέπη του και αγωνίζεται για που θα τα δώσει; Εδώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του θύμισε ότι τα έχει δεσμεύσει στις δημοσιονομικές υποχρεώσεις της χώρας. Με ψέματα πέρασε έναν μήνα ο κ. Παππάς, δύο μήνες, έφτασε στους 10 μήνες ψεμάτων και τώρα πια είναι στο στόχαστρο της πολιτικής κριτικής και όχι μόνο. Τα έχει κάνει σαλάτα ο κ. Παππάς. Μας έφθειρε, μας διέβαλε ότι τάχα εμείς δεν παίρναμε από τα μέσα ενημέρωσης τίποτα και ήρθε ο ρομπέν των δασών, ο ψευδο-ρομπέν να πάρει. Ψέμα».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση