GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O…Άμλετ ο Β’ ποζάρει

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Όπως πρώτος σου έγραψα το ξεκαρδιστικό έργο του Σάμιουελ Μπόμπρικ «Άμλετ ο Β...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Όπως πρώτος σου έγραψα το ξεκαρδιστικό έργο του Σάμιουελ Μπόμπρικ «Άμλετ ο Β»που γνώρισε εκκωφαντική επιτυχία όταν ανέβηκε παλιότερα στο Θέατρο Νέο Ριάλτο σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, επιστρέφει αυτόν τον χειμώνα στο θέατρο Ζίνα       και το enikos.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την υποσχόμενη δουλειά.
Σε εποχές που χρειαζόμαστε το γέλιο περισσότερο από ποτέ, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης  σκηνοθετεί -ξανά- τον εαυτό του και πολλούς καλούς ηθοποιούς, σε μια παράσταση που οι παλιότεροι είδαμε, ξαναείδαμε και έχουμε επιθυμήσει να ξαναδούμε, και οι νεότεροι δεν πρέπει να χάσουν. Πάμε διανομή; Τον Κλαύδιο θα ερμηνεύσει ο Κύριος Γιώργος Κωνσταντίνου,τη Γερτρούδη η Χριστίνα Τσάφου, την Οφηλία η Βάσω Γουλιελμάκη,τον Πολώνιο ο Γιώργος Χατζής, τον Λαέρτη ο Πάνος Σταθακόπουλος,τον Άμλετ τον Βλαδίμηρος,τον Οράτιο ο Κωνσταντίνος Κυριακού,τον Γκιλντεντστερν ο Χρήστος Γιάνναρης,τον Ρόζεντγκραντς ο Γιάννης Ζαράγκαλης.
Η μετάφραση-διαμάντι ανήκει  στον Ερρίκο Μπελιέ που μας λείπει πολύ, η σκηνοθεσία υπογράφεται από τον Κυριακίδη, τα σκηνικά η Μαίρη Τσαγκάρη,τα κοστούμια η    Νικόλ Παναγιώτου,τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη,τις χορογραφίες η  Άννα Αθανασιάδη,την διδασκαλία κρουστών και τραγουδιών Γιώργος Χατζής.Βοηθός σκηνοθέτη  Κωνσταντίνος Κυριακού.Β βοηθός σκηνοθέτη  Χριστίνα Καλλία. Καλοτάξιδοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση