GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O γιος της Μία Φάροου αυτοκτόνησε, δεν σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Ο θάνατος του 27χρονου γιου της Μία Φάροου, οφείλεται τελικά σε αυτοκτονία και όχι από τραύματα έπειτα από τροχαίο στο οποίο φέρεται να...


Ο θάνατος του 27χρονου γιου της Μία Φάροου, οφείλεται τελικά σε αυτοκτονία και όχι από τραύματα έπειτα από τροχαίο στο οποίο φέρεται να είχε εμπλακεί, όπως είχε αρχικά γραφεί από τα διεθνή μίντια.
Οι αρχές του Κονέκτικατ, ανέτρεψαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και ανέφεραν πως ο νεαρός έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο σώμα. Η τοπική αστυνομία, εντόπισε τον άντρα εντός του οχήματός του το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Roxbury σοβαρά τραυματισμένο και όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.
Η διάσημη ηθοποιός υιοθέτησε τον Thaddeus από ένα ορφανοτροφείο στην Καλκούτα της Ινδίας. Ο νεαρός ήταν παράλυτος από τη μέση και κάτω. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια της πράξης του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση