GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι φίλοι του Ανεστόπουλου: O Θάνος έφυγε νικητής

Συγκλονίζουν τα λόγια των πολύ κοντινών προσώπων του Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή των «Διάφανων Κρίνων», ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 49...


Συγκλονίζουν τα λόγια των πολύ κοντινών προσώπων του Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή των «Διάφανων Κρίνων», ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών από καρκίνο.

«Απ΄όσα γράφονται για τον  Θάνο- καλώς γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και ό,τι αισθάνεται - οι φίλοι του όμως πρέπει να διορθώσουμε τη φράση "νικημένος από τον καρκίνο"» αναφέρουν οι φίλοι του καλλιτέχνη μέσω ανάρτησής τους στο Facebook.

«O Θάνος δεν νικήθηκε ούτε για μια στιγμή απ΄τον καρκίνο σχεδόν δύο χρόνια και μέχρι αργά χθες λίγη ώρα πριν "φύγει" διακριτικά έκανε σχέδια και με γενναιότητα με υπομονή και με χαμόγελο αντιμετώπιζε την κόπωση τους πόνους και την γενικευμένη επίθεση - έφυγε νικητής και καθόλου νικημένος», προσθέτουν.

 

 Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση