Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

  O Ρέμος για τη συνέντευξη στη Χουριέτ: Ένιωσα τον θυμό του κόσμου


  Ο Αντώνης Ρέμος σε νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

  Στην επίμαχη συνέντευξη του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ο Έλληνας τραγουδιστής φέρεται να χαρακτηρίζει τον Κεμάλ Ατατούρκ ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου και να δηλώνει ότι είναι υπερήφανος που γεννήθηκε στο χωριό του.

  «Έγινε μία πολύ μεγάλη παρεξήγηση λόγω της παρουσίας μου στην Τουρκία. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έδωσα δύο μεγάλες συναυλίες στην Αλικαρνασσό. Μέσα από μία από τις συνεντεύξεις που έδωσα, παρερμηνεύτηκαν αυτά που είπα. Όταν μίλησα για την καταγωγή μου από τη Θεσσαλονίκη, στην ίδια κουβέντα αναφερθήκαμε και για την καταγωγή αυτού του ιστορικού προσώπου. Γεννήθηκε και αυτός στον Λαγγαδά. Όλο αυτό το πράγμα παρουσιάστηκε με εθνικιστικές κραυγες, ότι εγώ είμαι υπερήφανος γι αυτόν τον άνθρωπο, γι αυτόν τον ηγέτη. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο,πέρα από την δράση του και από τα εγκλήματα που έχει κάνει, δεν παύει να είναι ένα μεγάλο πρόσωπο για τους Τούρκους. Αυτό δεν ερμηνεύτηκε σωστά!», είπε ο Αντώνης Ρέμος στο Cοsmos fm.

  Γιατί πιστεύει ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του; «Γιατί είναι δύσκολες εποχές! Ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος. Έχει την ανάγκη να εκφράσει πολλές φορές με λανθασμένο τρόπο τον θυμό του. Και εγώ ένιωσα αυτόν τον θυμό του κόσμου στο πρόσωπό μου!», απάντησε.

   

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: O Ρέμος για τη συνέντευξη στη Χουριέτ: Ένιωσα τον θυμό του κόσμου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr