GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα «απόδειξη» ότι ο Μάικλ Τζάκσον ζει: Βγήκε selfie με την κόρη του!

‘Όπως έχει συμβεί με τον Έλβις Πρίσλεϊ, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τον Μάικλ Τζάκσον: εκατομμύρια θαυμαστές του πιστεύουν ότι ζει κ...


‘Όπως έχει συμβεί με τον Έλβις Πρίσλεϊ, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τον Μάικλ Τζάκσον: εκατομμύρια θαυμαστές του πιστεύουν ότι ζει και οι συνωμοσιολόγοι βρίσκουν συνεχώς «αποδείξεις» ότι ο βασιλιάς της ποπ δεν πέθανε ποτέ.
Η τελευταία είναι μία selfie που τράβηξε τον περασμένο Μάιο η κόρη του, Πάρις Τζάκσον και την ανέβασε στο Instagram.  Η Πάρις κάθεται στην θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό της και στο πίσω κάθισμα φαίνεται ένα καπέλο και  σκιά ενός ανθρώπου, που σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον. 
Τη νέα "απόδειξη" ότι ο Μάικλ Τζάκσον ότι δεν πέθανε το 2009 αλλά σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει από τα χρέη του, παρουσιάζει ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube στο οποίο "αποκαλύπτεται" το μυστικό που κρύβεται στην φωτογραφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση