GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπαλιάρας: Μπάφιασα να μιλάω για sex

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, το διάσημο μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδας και χιλιάδες θαυμάστριες, πέρσασε στην ιστορία...


Ο Γιάννης Σπαλιάρας, το διάσημο μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδας και χιλιάδες θαυμάστριες, πέρσασε στην ιστορία ως «Mr 4.000», μετα την περσινή επιμαχη δηλωσή του ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 4.000 γυναίκες. 

Το 40χρονο σήμερα μοντέλο, δήλωσε στη Freddo ότι ένας γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια του, δεν θα την έπεφτε ποτέ σε γυναίκα του κολλητού του και κυρίως ότι είναι απηυδισμένος με την ιστορία των 4.000. 

 "Δεν μετανιώνω για ότι λέω αλλά κουράστηκα, μπάφιασα να με ρωτάνε για αυτό και να μιλάω για σεξ. Έλεος: Οκ, το είπα, θα κλείσει χρόνος και θα μιλάμε για αυτό. Βαρέθηκε και ο κόσμος νομίζω. Και έχω και πολλά άλλα να πώ" είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά την κοπέλα του, τη Ζωή, ξεκαθάρισε ότι - παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς - είναι ενάμισι χρόνο μαζί, είναι ερωτευμένοι και περνάνε καλά. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση