GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γαστρονομικές εμπειρίες στο SIMUL ξεκινούν από σήμερα

Το SIMUL gastronomic situ, με επικεφαλής σεφ τον Νίκο Θωμά, επιστρέφει από 1η Σεπτεμβρίου στην Υψηλάντου 63, στο Κολωνάκι, με την υπό...


Το SIMUL gastronomic situ, με επικεφαλής σεφ τον Νίκο Θωμά, επιστρέφει από 1η Σεπτεμβρίου στην Υψηλάντου 63, στο Κολωνάκι, με την υπόσχεση να προσφέρει το πιο χαλαρό gourmet της πόλης με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Η κάρτα διατηρεί τις γεύσεις που αγαπήθηκαν όπως το Tartare από μοσχαρίσιο κόντρα με κρέμα wasabi, αγγούρι, σχοινόπρασο, soya, σουσάμι και αυγό ορτυκιού, τη Μοσχαρίσια ουρά σε μαρινάδα καντονέζα με τηγανιτό νιόκι και γλυκό κρεμμύδι αλλά και τον κρασάτο Κόκορα σε κενό αέρος με τραχανά και αρσενικό Νάξου αλλά παρουσιάζει και νέες – πολλά υποσχόμενες- όπως την Ψητή μελιτζάνα miso με γλυκο τσίλι, σουσάμι και μαιντανό αλλά και τον "Λαχανοντολμά'' πάπιας με kale και foie gras.

"Rock the Gourmet" Degustation Menu

Αφήστε τον σεφ να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του SIMUL μέσα από το νέο μενού γευσιγνωσίας Rock the Gourmet. Όπως ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος, πέντε χαρακτηριστικές γεύσεις από τον σεφ Νίκο Θωμά συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στην τιμή των €35/άτομο.

  • Tartare από γαρίδα γάμπαρη με λευκό ταραμά και μύδια "τουρσί"
  • Carpaccio Ροδάκινου με βαλεριάνα και μαγιονέζα yuzu
  • Φρέσκο καλαμάρι σχάρας με κολοκάσι, πράσο και σομπρασάδα
  • Αρνίσια σπάλα με κρέμα πολέντας, τηγανητά αμπελόφυλλα και μαύρο σκόρδο
  • Μπακλαβάς με παγωτό καϊμάκι και κρέμα δυόσμου

SIMUL σημαίνει Μαζί!

Μαζί θα δημιουργήσουμε τις πιο ευχάριστες γαστρονομικές εμπειρίες

Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι, τηλ. 210 7224737

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση