GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙSTARΙΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ...

Nico Mastorakis ΙSTARΙΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ... Το Star, στα ματια του κοσμου και των ΜΜΕ, εκεινο τον καιρο, ειχε μονο δυο συνεταιρους. Τον ...

ΙSTARΙΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ...
Το Star, στα ματια του κοσμου και των ΜΜΕ, εκεινο τον καιρο, ειχε μονο δυο συνεταιρους. Τον Γιωργο Κουρη και την αφεντια μου. Η οικογενεια Βαρδινογιαννη ηθελε να κρατηθει μυστικο το 33% της και η χρηματοδοτηση. Υπηρχε τοτε ενα κρυφο σεναριο που αρχισε σιγα-σιγα να αποκαλυπτεται και που οδηγησε στην ημερα της παραιτησης μου, φιναλε που αλλωστε ηταν ξεκαθαρο στο αφελες σεναριο του "φερνουμε τον Μαστορακη, του δινουμε ο,τι θελει και μολις βγαλει το καναλι στον αερα αρχιζουμε να τον ζοριζουμε, επειδη ειναι ζοχαδιακος θα παραιτηθει." Ηταν η εποχη του παθους, που δουλευαμε απο δωματια και σουϊτες του Intercontinental και που εγω εκανα ολες τις συσκεψεις, τις προσληψεις, τα συμβολαια με τους on camera, τα auditions, το τεχνικο εφιαλτικο κομματι, τα ταξιδια για αγορα προγραμματος, την επιβλεψη των ειδησεων, τα κειμενα και το μονταζ των τρεϊλερς, την παιδικη εκπομπη του Σεφερλη (που την εκανε με κοστουμι... δεινοσαυρου,) τα κειμενα του Candid Camera και αλλων εκπομπων, την εκπαιδευση των νεων τεχνικων και των νεογνων ρεπορτερ και τη διοικηση του καναλιου.
Στις φωτο βλεπετε: Πετρο Κωστοπουλο (τον εβγαλα για πρωτη φορα στην τηλεοραση) στο "Ο Πετρος κι ο Λυκος" οπου στη μια φωτο ο Λυκος ειναι ο... Λαλιωτης και στην αλλη εγω. Κωνσταντινο Τζουμα, τον πρωτο και τελευταιο weatherman που ελεγε τον καιρο με χιουμοριστικο κειμενο. Τη Τζενη Μπαλατσινου και την Ευη Παπαδακη στην πρωτη εκπομπη showbiz "Φωτα... Καμερα... Παμε." Τη Λιανα Κανελλη στην επισημη πρωτη παρουσιαση. Τους δυο Mr. 33% στην ανεπισημη πρωτη του καναλιου, καλοκαιρι του '93. Εμενα, στο σκηνικο του πρωτου ΑΡΓΑ του Star και με δυο κουκλαρες της εποχης, τη Βικυ Κουλιανου (που παρουσιαζε το Candid Camera) και τη Φιλιππα Μαθιους, παρ' ολιγον κυρια Κωστοπουλου, τοτε που ο Πετρος ουτε να τη δει τη Τζενη!
Eιναι ντροπη για τις μετα απο μενα διοικησεις του Star, η πληρης διαγραφη του παρελθοντος του καναλιου και η μοχθηρη αντιμετωπιση του ανθρωπου που εφτιαξε το καναλι τους, ουτε μια μνεια, μια φορα εστω, στις επετειους και τα ταρατατζουμ. Ομως για μενα, ειναι αρκετο το οτι παραιτηθηκα υπερασπιζοντας εργαζομενους και οτι και σημερα, εκεινοι που προσελαβα και μενουν ακομη, νοσταλγουν τους πρωτους μηνες του Star, πριν περασει στα χερια (και τα ποδια!) ασχετων και γελοιων που επεισαν τον Βαρδινογιαννη οτι "μπορουν να διευθυνουν το καναλι." Και τοτε εγινε το γελιο της πολικης αρκουδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση