GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Super League: Για πρώτη φορά χωρίς γκολ ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Γράφτηκε ιστορία στην πέμπτη αγωνιστική της Super League. Κι αυτό γιατί ποτέ ξανά στο παρελθόν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δ...


Γράφτηκε ιστορία στην πέμπτη αγωνιστική της Super League. Κι αυτό γιατί ποτέ ξανά στο παρελθόν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είχαν μείνει όλοι τους μαζί χωρίς γκολ στα (τέσσερα ξεχωριστά) παιχνίδια τους.
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο φορές που οι Big Four είχαν μείνει «άσφαιροι», ωστόσο στις περιπτώσεις αυτές υπήρχε μεταξύ τους ματς. Ήταν στη 12η αγωνιστική της περιόδου 1975/76, όταν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός είχαν μείνει στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό να χάνει 2-0 από τον Εθνικό εκτός έδρας, ενώ στην 27η αγωνιστική της σεζόν 2012/13 είχαμε επίσης δύο 0-0, Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να χάνει στην έδρα του από τον Πλατανιά (0-1).
Η τελευταία φορά, κατά την οποία και οι τέσσερις είχαν γκελάρει χωρίς μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν στην 29η αγωνιστική της περιόδου 2006/07, όταν υπήρχαν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΚ-Ξάνθη 0-0, Αιγάλεω-Ολυμπιακός 1-1, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-1 και Λάρισα-Παναθηναϊκός 1-1.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση