GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tρελές ξένες επιτυχίες των 90s, που σήμερα δεν παίζονται πουθενά

Η δεκαετία του 90 ήταν ένα μουσικό συνονθύλευμα: απόηχος της ντίσκο, άνοδος της ποπ, σταθερά ροκ (σε όλο το φάσμα) και - κυρίως - η γέν...


Η δεκαετία του 90 ήταν ένα μουσικό συνονθύλευμα: απόηχος της ντίσκο, άνοδος της ποπ, σταθερά ροκ (σε όλο το φάσμα) και - κυρίως - η γέννηση της τέκνο που μετεξελίχθηκε σε rave και της ραπ - χιπ χοπ: πχ το θρυλικό Ice ice baby από τον Vanilla Ice.
Θυμάται η Ελένη Λογοθέτη
Τότε χτίστηκαν μεγάλες καριέρες τραγουδιστών και συγκροτημάτων από όλα τα είδη. Oνόματα όπως Τζορτζ Μάικλ, Μαντόνα, Σελίν Ντιόν, Eminem και Μαράια Κάρει αλλά και Oasis, Cranberries, Pet Shop Boys, Nirvana και Guns N' Roses σήμερα θεωρούνται… κλασσικά και τα τραγούδια τους παίζονται καθημερινά, ακόμα και στα mainstream μουσικά ραδιόφωνα όλου του κόσμου.
Χάρη κυρίως στο MTV (αιτία θρυλικών οικογενειακών καβγάδων "κλείσε επιτέλους την τηλεόραση!"), τα 90ς ήταν επίσης η δεκατία των bands και της μαζικής υστερίας με τους Backstreet Boys, Take That και Spice Girls.
Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα οι Νew Kids on the Block (το Step by Step «χτυπάει» ακόμα στο μυαλό μας και έχει γίνει και λήμμα στην Wikipedia!)
Εκτος συναγωνισμού - all time 90s classic: Lambada - Kaoma (κυκλοφόρησε το 1989 αλλα τουλάχιστον για 5 χρόνια ήταν δημοφιλέστατο) και U can't touch this από τον Μc Hammer. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση