GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Chevalier της Ραχήλ Αθηνάς Τσαγγάρη, ελληνική πρόταση για τα Oscar

Η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, Chevalier, θα είναι η φετινή πρόταση της Ελλάδας για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας 2017 μετά από από...


Η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, Chevalier, θα είναι η φετινή πρόταση της Ελλάδας για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας 2017 μετά από απόφαση της εντεταλμένης 7μελούς επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η επιτροπή συγκροτήθηκε για να αποφασίσει ποιά ταινία θα αποτελέσει την ελληνική πρόταση στην 89η διοργάνωση της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Ο κ. Μπαλτάς ευχαρίστησε την επιτροπή για το δύσκολο έργο της και με την ευκαιρία συνεχάρη την κ. Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη, της οποίας η ταινία «Chevalier» επελέγη από την επιτροπή.
Ο υπουργός Πολιτισμού συγχαίρει και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, καθώς η ταινία του «Ένας Άλλος Κόσμος», συγκέντρωσε μόλις μια ψήφο λιγότερη από την ταινία που τελικώς επελέγη και τόνισε ότι μία τέτοια άμιλλα δείχνει το υψηλό επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει ο ελληνικός κινηματογράφος, γεγονός που αποδεικνύεται από την πορεία των ελληνικών ταινιών στα διεθνή φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση