GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Twitter το'χει τούμπανο: Σωσίας και όχι η ίδια η Χίλαρι στο Μανχάταν

Πρώτο θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ είναι το μυστήριο που καλύπτει την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, μετά και το τελευταίο επεισόδ...


Πρώτο θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ είναι το μυστήριο που καλύπτει την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, μετά και το τελευταίο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη, απ’ όπου αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.
 Τα βίντεο που τη δείχνουν να καταρρέει από πνευμονία - όπως είναι η επίσημη ανακοίνωση - προκαλούν ανησυχία για την υγεία της. Επιπλέον, λίγο αργότερα  η υποψήφια των Δημοκρατικών ακύρωσε προγραμματισμένη προεκλογική επίσκεψή της στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, η εικόνα της Χίλαρι να βγαίνει 2 ώρες μετά από το διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, όπου και μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευσή της, αεράτη, φρέσκια και χαμογελαστή προκάλεσε ένα κύμα θεωριών συνωμοσίας, οι οποίες ωστόσο δεν φαντάζουν και εντελώς παράλογες.
Σύμφωνα λοιπόν με τους χρήστες του Twitter, δεν ήταν η 62χρονη ασθενής Χίλαρι αυτή που χαιρέτησε τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι «είναι μια όμορφη μέρα στη Νέα Υόρκη» αλλά η σωσίας της.
Οι αποδείξεις: Αρχικά η Χίλαρι έχει πραγματική σωσία, ονομάζεται Teresa Lilly Barnwell και είχε φωτογραφηθεί με την υποψήφια, παλιότερα:
 
Δεύτερον, η σωσίας είναι πολύ πιο αδύνατη από την Χίλαρι. "Μήπως η Τσέλσι έχει λιποδιαλυτή στο διαμέρισμά της;" και "οι προσωπικοί γυμναστές την μισούν. Πώς έχασε 13 κιλά σε δύο ώρες;" αναρωτήθηκαν κάποιοι.
Τρίτον: Με άλλα σκουλαρίκια μπήκε η Χίλαρι (πριν το επεισόδιο) και με άλλα εμφανίστηκε η σωσίας (μετά από αυτό). Τα μαλλιά και το χτένισμα είναι επίσης πολύ διαφορετικα!
Τέταρτον: Εμφανίστηκε χωρίς άνδρες της ασφάλειας αν και συνήθως περιστοιχίζεται - διακριτικά - από αυτούς. "Πιστεύει κανείς ότι κατέρρευσε λίγες ώρες νωρίτερα και δεν θα υπήρχε κανένας δίπλα της - γιατρός ή σωματοφύλακας;", έγραψε κάποιος.

Όσο για το εάν όντως η Χίλαρι Κλίντον έχει πνευμονία - ως λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, η οποία είναι μεταδοτική – ένας χρήστης (οπαδός του Τραμπ αλλά αντικειμενικά σωστός – ανήρτησε το παρακάτω tweet

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση