GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνομιλία Ολάντ - Ριάνα στο twitter

O πρόεδρος της Γαλλίας απάντησε με μήνυμα στο Twitter στην σταρ της ποπ Ριάνα, η οποία είχε απευθυνθεί στον Φρανσουά Ολάντ για να μάθει...


O πρόεδρος της Γαλλίας απάντησε με μήνυμα στο Twitter στην σταρ της ποπ Ριάνα, η οποία είχε απευθυνθεί στον Φρανσουά Ολάντ για να μάθει για την πορεία ενός προγράμματος της Unicef που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση.
"@Ολάντ, λάβατε την επιστολή μου; Περιμένω απάντησή σας! Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας όσον αφορά το πρόγραμμα 'Education Cannot wait'", είχε γράψει την Πέμπτη στο Twitter η 28χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία έχει 65,9 εκατομμύρια ακόλουθους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, τον οποίο ακολουθούν στο Twitter 1,7 εκατομμύριο χρήστες, απάντησε χθες βράδυ στα αγγλικά και στα γαλλικά: "Αγαπητή @Ριάνα, ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας. Θα λάβετε λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι η πρώτη προτεραιότητα".
"Καλά νέα! Περιμένω" την απάντηση, αντέδρασε αμέσως η Ριάνα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Unicef που εγκαινιάστηκε τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στην Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να επιτρέψει την πρόσβαση στην εκπαίδευση σε 13,6 εκατομμύρια παιδιά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση