GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIRAL! ΞΕΣΠΑΣΕ ΧΑΜΟΣ για την Ευαγγελία Τσικρίκα...

Η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία απηύθυνε την πιο σκληρή ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το θέμα...

Η δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία απηύθυνε την πιο σκληρή ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών , κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, γνωρίζει εδώ και αρκετή ώρα  την αποθέωση στα social media, καθώς και από συναδέλφους της δημοσιογράφους.

Η Ευαγγελία Τσικρίκα έθεσε επί τάπητος το θέμα της προοπτικής ανεργίας για χιλιάδες εργαζομένους στον χώρο των ΜΜΕ, λόγω του αποτελέσματος της δημοπράτησης μόλις 4 τηλεοπτικών αδειών, και η αντιπαράθεση που είχε με τον Πρωθυπουργό έγινε αμέσως viral.

Τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook, απλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων αλλά και δημοσιογράφοι σπεύδουν -ολοένα και περισσότεροι όσο περνά η ώρα- να τη συγχαρούν και να της αποδώσουν τα εύσημα για την παρέμβασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση