GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΔΑΠ: 10 εκατ. ευρώ μπήκαν στα ταμεία με τη ρύθμιση οφειλών

Δέκα εκατομμύρια ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΕΥΔΑΠ, με τις εισπράξεις που έγιναν στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλώ...


Δέκα εκατομμύρια ευρώ μπήκαν στα ταμεία της ΕΥΔΑΠ, με τις εισπράξεις που έγιναν στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών. Περισσότερα από 32.870 νοικοκυριά έχουν ήδη προσέλθει στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρίας για να ενταχθούν στη ρύθμιση.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα απολογιστικά στοιχεία:

- Σχεδόν 6.000 νοικοκυριά εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ, που προβλέπει τουλάχιστον 6 κ.μ. νερό δωρεάν ανά τρίμηνο σε κάθε νοικοκυριό με δύο μέλη και αύξηση των δωρεάν κυβικών από τρία μέλη και άνω.

- 32.873 νοικοκυριά εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ.

- Το ύψος των προσαυξήσεων που έχουν διαγραφεί λόγω ένταξης στις ρυθμίσεις του Προγράμματος αγγίζουν το ποσό των 3,4 εκ. ευρώ.

- Το ύψος των συνολικών οφειλών που έχουν διακανονιστεί φτάνουν τα 30 εκ. ευρώ, εκ των οποίων το ήμισυ αφορά οφειλές από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

- Το συνολικό ποσό που έχει εισπραχθεί από την ένταξη στο Πρόγραμμα φτάνει τα 10 εκ. ευρώ.

- Το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών πελατών την 30η Σεπτεμβρίου 2016 διαμορφώνεται πλέον στα 100 εκ. ευρώ από 130 εκ. ευρώ.

Πρόθεση και πάγια θέση της Εταιρείας είναι, όπως έχει δηλώσει και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Μπενίσης, "ουδείς συμπολίτης να μη στερηθεί το αγαθό του νερού επειδή είναι σε οικονομική αδυναμία. Σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν, παρέχουμε δωρεάν την απαραίτητη ποσότητα νερού για την κάλυψη των αναγκών τους".

Η ΕΥΔΑΠ, σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τους 32.873 πελάτες της που προσήλθαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές παροχές του Προγράμματος, να επισκεφθούν ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση