GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμια οργή για τον παιδεραστή που βίασε μέχρι θανάτου κοριτσάκι 10 μηνών!

Ο 32χρονος Benjamin ('Benji') Ryan Taylor, από το Cottageville της δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, συνελήφθη τη Δευτέρα για τον φρικ...


Ο 32χρονος Benjamin ('Benji') Ryan Taylor, από το Cottageville της δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, συνελήφθη τη Δευτέρα για τον φρικιαστικό θάνατο του μωρού. Η είδηση ότι βίασε μέχρι θανάτου την κόρη της διλενάδας του, την μόλις 10 μηνών Emmaleigh, προκάλεσε τετοιο σοκ και φρίκη σε όλο τον κόσμο που στα social media δημιουργηθήκε το hastag #JusticeforEmmaleigh, το οποίο έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή.
Παράλληλα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον πλανήτη, και κυρίως από τη δυτική Βιρτζίνια όπου έγινε το φριχτό έγκλημα, άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές για να καταδικαστεί ο ένοχος σε θάνατο.
Ήδη στον Λευκό Οίκο έχουν σταλεί περίπου 33.000 υπογραφές. Το αίτημα πρέπει να μαζέψει ακόμα 67.285 υπογραφές για να τεθεί υπό συζήτηση.

Σύμφωνα με την Virginia Gazette, η μητέρα της μικρής Emmaleigh, Amanda Leigh Adkins ξύπνησε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και βρήκε την κορούλα της γυμνή και μέσα στα αίματα στο πάτωμα του υπογείου. Αμέσως κάλεσε την άμεσο δράση και όπως ανέφερε η αστυνομία, βρήκαν τον Taylor να σκουπίζει κάτι από τον καβάλο του παντελονιού του -αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν το αίμα του παιδιού.

Η μικρούλα Emmaleigh μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. 
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην αστυνομία, ο 32χρονος έδειξε άγνοια για το πώς το παιδί τραυματίστηκε αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι "λιποθύμησε" όταν έβαζαν μαζί πλυντήριο. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ακόμα και οι πιο σκληροτράχηλοι αστυνομικοί "λύγισαν" όταν ανακάλυψαν τι είχε στην πραγματικότητα συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση