GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα βήματα της Μαντόνα ο 11χρονος γιος της - ΒΙΝΤΕΟ

Τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας του φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο μικρότερος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ. Η ποπ σταρ ανέβασε ένα βί...


Τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας του φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο μικρότερος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ.
Η ποπ σταρ ανέβασε ένα βίντεο στην σελίδα της στο Instagram τον 11χρονο Ντέιβιντ να επιδεικνύει τις τραγουδιστικές του ικανότητες ερμηνεύοντας το τραγούδι «Don't Stop Believin».
Ο Ντέιβιντ για να κάνει το τραγουδιστικό του ντεμπούτο χρησιμοποίησε τις ικανότητες που έχει ένας φίλος του στο πιάνο κι αυτός αφοσιώθηκε στο ερμηνευτικό κομμάτι. Κι ενώ τον 11χρονο γιο της Μαντόνα τον συνεπήρε το τραγούδι και άρχισε να καταθέτει την ψυχή του με την ερμηνεία του, ο φίλος του σταμάτησε να παίζει λέγοντας ότι δεν γνωρίζει όλες τις νότες του τραγουδιού.
Η τραγουδίστρια ανέβασε και μία φωτογραφία με τον γιο της να παίζει κιθάρα ενώ ο φίλος του τον παρακολουθεί κι από ό,τι φαίνεται τα δύο αγόρια σύντομα θα δημιουργήσουν την δική τους μπάντα.
Από την άλλη η μαμά Μαντόνα δεν είναι περήφανη μόνο για τις μουσικές ικανότητες του γιου της καθώς συχνά επαινεί και τις στιλιστικές του επιλογές ανεβάζοντας φωτογραφίες του 11χρονου σε ιδιαίτερες στιλάτες πόζες.
Τελικά είναι άγνωστο εάν ο μικρός Ντέιβιντ θα ακολουθήσει τη μόδα ή τη μουσική το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί διαθέτει star quality.



Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στιςΟκτ 10, 2016, 10:38πμ PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση