GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Η 12η γυναίκα που καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση απο τον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην Μις Φινλανδία Νίνι Λαάκσονεν είναι η 12η γυναίκα που καταγγέλλει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντόναλντ Τραμπ. Μιλώ...


Η πρώην Μις Φινλανδία Νίνι Λαάκσονεν είναι η 12η γυναίκα που καταγγέλλει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας της, μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, η 30χρονη ανέφερε ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος της έπιασε τα οπίσθια, στα παρασκήνια της τηλεοπτικής εκπομπής του Ντέιβιντ Λέτερμαν στις 26 Ιουλίου του 2006, λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού Μις Υφήλιος που χρηματοδοτούσε ο ίδιος ο Τραμπ.
«Μας φωτογράφιζαν έξω απο το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού, πριν την εκπομπή. Ο Τραμπ στεκόταν δίπλα μου και ξαφνικά μου χούφτωσε τα οπίσθια. Δεν νομίζω ότι το είδε κανείς, αλλά εγώ ταράχτηκα», ανέφερε η 30χρονη προσθέτοντας: «Κάποιος μου είπε ότι άρεσα στον Τραμπ, επειδή έμοιαζα με τη Μελάνια, όταν ήταν νεότερη. Αηδίασα μ' αυτό που άκουσα» πρόσθεσε η Λάκσονεν.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση