GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένει το μυστήριο με την 13χρονη – Τι δεν είπε στην αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση της 13χρονης από την Πετρούπολη, μετά τον εντοπισμό της στο μετρ...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εξαφάνιση της 13χρονης από την Πετρούπολη, μετά τον εντοπισμό της στο μετρό της Αργυρούπολης.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Freddo, το 13χρονο κορίτσι έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν μιλάει, αφού είναι ακόμα πολύ φοβισμένη.

Μάλιστα, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί το καλοκαίρι, το οποίο την είχε αναστατώσει.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το καλοκαίρι, ένας γυμνός άνδρας είχε κυνηγήσει την ανήλικη με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σοκ. Η 13χρονη είχε αναφέρει το περιστατικό στους γονείς της, όμως ποτέ οι ίδιοι δεν έγιναν μάρτυρες της σκηνής που τους περιέγραφε.

Το βράδυ της Κυριακής που εξαφανίστηκε και τις ώρες που αγνοούνταν, μάρτυρες την είδαν να μοιάζει χαμένη, να έχει μπει στο μετρό του Αγίου Αντωνίου και να κάνει μία συγκεκριμένη διαδρομή, φανερά αναστατωμένη. Μάλιστα, το κορίτσι είχε πάρει και μία δεύτερη φόρμα μαζί του, αλλά δεν είχε χρήματα επάνω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση