GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδειρε 15χρονο επειδή ο σκύλος του ούρησε στο πεζοδρόμιο!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος στο κέντρο του Βόλου από 38χρονο επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος εξαγριώθηκε όταν ο σκύλος το...


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος στο κέντρο του Βόλου από 38χρονο επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος εξαγριώθηκε όταν ο σκύλος του νεαρού ούρησε στο πεζοδρόμιο.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου, που μίλησε στην τοπική εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής. Η ίδια άκουσε φωνές και βγήκε από την πολυκατοικία για να δει τι συμβαίνει. Όπως περιέγραψε, με τρόμο και αναστάτωση είδε το γιο της να είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και τον επιχειρηματία να φωνάζει, να απειλεί, να έχει επιθετικές διαθέσεις.

Ο επαγγελματίας -όπως καταγγέλθηκε- κλώτσησε το σκυλί, ο 15χρονος άπλωσε το χέρι του για να προστατέψει το ζώο και τότε ο 38χρονος επιτέθηκε και στον ανήλικο.

«Του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λυθεί η μύτη του και να αρχίσει να αιμορραγεί. Ήταν γεμάτος αίματα όταν τον είδα», ανέφερε η μητέρα του, η οποία έτρεξε σοκαρισμένη να ζητήσει το λόγο. Ωστόσο, ο 38χρονος άρχισε να καταφέρεται εξυβριστικά και απειλητικά και στη μητέρα του παιδιού μπροστά στο πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί και προσπαθούσε να τον συνετίσει.

Τελικά το επεισόδιο έληξε, καθώς στον τόπο έτρεξε και ο πατέρας της οικογένειας και ο 38χρονος αποχώρησε.

Η 40χρονη δήλωσε εξοργισμένη με την συμπεριφορά του επιχειρηματία, μιλώντας στον “Ταχυδρόμο”: «Πήγαμε το παιδί στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η μύτη του δεν σταματούσε να τρέχει αίμα. Θα κινηθούμε νομικά κατά του 38χρονου. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά και θα υποβάλουμε μήνυση. Δεν μπορεί να επιτίθεται σε έναν ανήλικο που είναι ανυπεράσπιστος να προστατέψει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο επειδή ένα ζώο έκανε την ανάγκη του στη γωνία του πεζοδρομίου. Το παιδί θα πήγαινε το σκυλάκι στο πάρκο, αλλά λόγω της κίνησης των αυτοκινήτων το τεριέ δεν συγκρατήθηκε και έκανε την ανάγκη του. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση