GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη στις 2 και 3 Νοεμβρίου

Μετ΄ εμποδίων θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από και προς τη Θεσσαλονίκη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου, λόγω της εκτέλεσης εργασιών σ...


Μετ΄ εμποδίων θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από και προς τη Θεσσαλονίκη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου, λόγω της εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια του διημέρου και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τη χιλιομετρική θέση 390+700 (διασταύρωση Στομίου) μέχρι τη χιλιομετρική θέση 365+477 (κόμβος Γυρτώνης).

Έτσι, για τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδός) – Κοζάνη και από εκεί μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης - Ελασσόνας – Τυρνάβου –Αμπελώνα – Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Εναλλακτικά, επίσης, από την Εγνατία Οδό και μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης-Γρεβενών-Καλαμπάκας-Τρικάλων-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων, θα εισέρχονται στην εθνική οδό, στο ύψος της Νίκαιας Λάρισας. Η παραπάνω εκτροπή της κυκλοφορίας στο Κλειδί Ημαθίας θα γίνεται από την 05.30΄ μέχρι τις 2, και στις 3/11/2016.

Για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα φορτηγά, μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που θα προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα - Γυρτώνης και θα εισέρχονται στην εθνική οδό.

Εξάλλου, για όλα τα Ι.Χ. Αυτοκίνητα και φορτηγά, μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Πλατυκάμπου προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Βελίκας - Κόκκινο Νερό – Στόμιο – Ομόλιο, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη.

Όλα τα φορτηγά, μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Νίκαιας προς την Περιφερειακή Οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων- Καλαμπάκας-Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. μέσω του κόμβου του Κλειδίου Ημαθίας, προς Θεσσαλονίκη, ή εναλλακτικά από Γυρτώνη θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας -Κοζάνης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και ακολούθως από τον κόμβο Κλειδίου στη Θεσσαλονίκη.

Εξαιρούνται τα λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για τη μεταφορά μόνο κατοίκων της περιοχής, φορτηγά αυτοκίνητα, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού ως άνω χαρακτήρα (τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων, συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμό κτηνοτροφικών μονάδων κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση