GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχεδόν 200 πρόσφυγες και μετανάστες η ημερήσια ροή στα νησιά του βορείου Αιγαίου

Σταθερή ημερήσια ροή σχεδόν 200 προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Αριθμός όμως ...


Σταθερή ημερήσια ροή σχεδόν 200 προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου παρατηρείται τις τελευταίες μέρες. Αριθμός όμως που λειτουργεί προσθετικά σε αυτόν των ήδη εγκλωβισμένων που πλέον αγγίζει τους 11.500, καθιστώντας κάθε μέρα εκρηκτική την κατάσταση στους υπάρχοντες καταυλισμούς με υποδομές που δεν επαρκούν για τόσο κόσμο.
Το τελευταίο 24ωρο, από χθες Τετάρτη μέχρι σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου 150 άτομα. Στη Λέσβο έφθασαν 62, στη Χίο 43 και στη Σάμο 45.
Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας βορείου Αιγαίου ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που είναι σήμερα εγκλωβισμένοι στη Λέσβο είναι 5.365, στη Χίο 4.227 και στη Σάμο 1.726. Συνολικά ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου ανέρχεται στους 11.318.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση