GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τη νεκρή στους Αγίους Αναργύρους - Στις εξαφανίσεις του 2010 ανατρέχουν οι αστυνομικοί

Στα αζήτητα του νεκροτομείου παραμένει το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ένα οικόπεδο στην περιοχή των Αγί...


Στα αζήτητα του νεκροτομείου παραμένει το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε ένα οικόπεδο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, τυλιγμένο με μαύρες σακούλες απορριμμάτων και μία κουβέρτα!
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη και μόνο μια ρόμπα που βρέθηκε μαζί με τη σορό, φέρεται ότι πιστοποιεί ότι ήταν γυναίκα. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ανοίγουν τους φακέλους με τις εξαφανισμένες γυναίκες από το 2010 και έπειτα σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί η άγνωστη γυναίκα.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν είναι να πρόκειται για την 50χονη Ουκρανή Ελενα Οντερσντορφ, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το διαμέρισμά της στα Κάτω Πετράλωνα από τις 11 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για τον χρόνο τέλεσης της δολοφονίας μιλά για ένα διάστημα τριών έως και έξι μηνών, χωρίς να αποκλείεται το διάστημα να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Εκείνο που είναι αβέβαιο είναι ότι το έγκλημα έγινε σε άλλον χώρο και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στο οικόπεδο όπου βρέθηκε.
Παράλληλα, ο ιατροδικαστής έχει λάβει δείγματα γενετικού υλικού της νεκρής, προκειμένου να συγκριθεί το DNA της με αυτό των στενών συγγενών γυναικών που έχουν εξαφανιστεί.
ΠΗΓΗ:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση