GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλία - Τραγωδία με 20 νεκρούς - ΦΩΤΟ

Ένα λεωφορείο κι ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκαν και ανεφλέγησαν στη νότια Βραζιλία, με αποτέλεσμα 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλο...


Ένα λεωφορείο κι ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκαν και ανεφλέγησαν στη νότια Βραζιλία, με αποτέλεσμα 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τουλάχιστον 10 να τραυματιστούν, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο Φερνάντου Σέζαρ Μπετάρου, αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διευκρίνισε ότι το δυστύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες κοντά στο Καφεζάλ ντο Σουλ, στην πολιτεία Παρανά.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της βραζιλιάνικης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οδηγός του φορτηγού και 18 επιβάτες του λεωφορείου κάηκαν ζωντανοί. Ένας επιβάτης υπέστη καρδιακή προσβολή και απεβίωσε λίγη ώρα μετά το δυστύχημα.

Οι περισσότεροι από τους 30 επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρονταν σε ένα κρατικό νοσοκομείο όπου επρόκειτο να υποβληθούν σε εγχειρήσεις για την αφαίρεση καταρράκτη.

Ο Μπετάρου διευκρίνισε ότι τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση