GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται κεφαλικός φόρος 20 ευρώ σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους

Κεφαλικός φόρος 20 ευρώ θα επιβληθεί σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Το χαράτσι των 20 ευρώ (μεσοσταθμικά) θα έλθει από τη μείωση π...


Κεφαλικός φόρος 20 ευρώ θα επιβληθεί σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Το χαράτσι των 20 ευρώ (μεσοσταθμικά) θα έλθει από τη μείωση που θα φέρει στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών τους εισφορών που θα είναι υψηλότερες από την 1η Ιανουαρίου του 2017.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά», οι μειώσεις στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων περιλαμβάνεται στα ψιλά γράμματα του σχεδίου του προϋπολογισμού. Πρόκειται για μειώσεις 2,5% - 3% κατά μέσο όρο εξαιτίας του νέου τρόπου υπολογισμού των εισφορών μετά τη δημιουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
Όπως προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού, οι ασφαλιστικές εισφορές για τον ΕΦΚΑ θα αυξηθούν συνολικά κατά 1,452 δισ. ευρώ με τα 1,12 δισ. να προέρχονται από το Δημόσιο.
Για τους πιο υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους, οι μειώσεις μπορεί να φτάσουν και τα 40 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση