GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 2,2 εκατ. ευρώ στις αποσκευές!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν χθες στις 11.45 το πρωί εντόπισαν στην αίθουσα αφί...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τελωνειακοί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν χθες στις 11.45 το πρωί εντόπισαν στην αίθουσα αφίξεων extra Schengen μία Ρωσίδα επιβάτη της Αεροφλότ που έφτασε από τη Μόσχα έχοντας μαζί της 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια, όλα σε μετρητά.
Κατά τον έλεγχο που της έγινε διαπιστώθηκε ότι η Ρωσίδα είχε επιμελώς κρυμμένα τα χρήματα τόσο στις αποσκευές της, όσο και επάνω στο σώμα της (σε λαστέξ που φορούσε) και τα οποία προσπάθησε να τα εισάγει στη χώρα μας χωρίς να τα δηλώσει ως όφειλε.
Οι τελωνειακοί προέβησαν σε δέσμευση των χρημάτων σύμφωνα με τον κανονισμό 1889/2005, ο οποίος προβλέπει πρόστιμο ύψους 25% επί του δεσμευθέντος ποσού (553.375 ευρώ).
Αν δε στην έρευνα η οποία θα διεξαχθεί για την προέλευση των χρημάτων από την αρμόδια αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, η γυναίκα δεν αποδείξει ότι είναι νόμιμα, τότε κατάσχονται όλα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση