GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο καταζητούμενο στη Γερμανία

Άνδρες των ειδικών αποστολών της γερμανικής αστυνομίας εισέβαλαν σήμερα σε άλλο ένα διαμέρισμα στην πόλη Κέμνιτς της ανατολικής Γερμανίας...


Άνδρες των ειδικών αποστολών της γερμανικής αστυνομίας εισέβαλαν σήμερα σε άλλο ένα διαμέρισμα στην πόλη Κέμνιτς της ανατολικής Γερμανίας και έθεσαν υπό κράτηση έναν άνδρα.

Πρόκειται για έφοδο στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που η γερμανική αστυνομία πραγματοποιεί από χθες το μεσημέρι για τον εντοπισμό του 22χρονου Σύρου, Τζάμπερ Αλμπάκρ, ο οποίος είναι ύποπτος για τον σχεδιασμό βομβιστικής επίθεσης σε μεγάλο αεροδρόμιο της χώρας.

"Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν ερρίφθησαν πυρά. Έχουμε υπό κράτηση έναν άνδρα, τον οποίο ανακρίνουμε τώρα", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Ποινικών Ερευνών του κρατιδίου της Σαξονίας, Τομ Μπέρχαρντ.

Η αστυνομία, που πραγματοποίησε έφοδο χθες στο διαμέρισμα που διέμενε ο Σύρος Τζάμπερ Αλμπάκρ, στην ίδια πόλη, για να τον συλλάβει, βρήκε μέσα επικίνδυνα εκρηκτικά.

Οι δυνάμεις της τάξης είναι σε κατάσταση συναγερμού, οι έλεγχοι έχουν ενισχυθεί στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Βερολίνου, ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 22χρονου πρόσφυγα.

"Ο φόβος της τρομοκρατίας απλώνεται σε όλη τη Γερμανία", γράφει σήμερα για τα όσα έγιναν στο Κέμνιτς στην ηλεκτρονική της έκδοση η Bild.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση