GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχω 25 χρόνια να κάνω μπάνιο»

Η Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε στo περιοδικό "Λοιπόν" πως είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια, λόγω των πολλών επαγγελμ...


Η Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε στo περιοδικό "Λοιπόν" πως είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Είχες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα εδώ και 25 χρόνια;
«Βέβαια. Στους μαθητές μου λέω ότι τους εύχομαι να το πάθουν. Όταν η δουλειά μου, τότε που παίζαμε από το πρωί με γυρίσματα, μετά είχαμε την πρόβα για την καλοκαιρινή σεζόν κι έπειτα δύο παραστάσεις στο θέατρο, οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν η εβδομάδα των Παθών πριν από το Πάσχα. Πότε να πήγαινα για μπάνιο; Επί 25 χρόνια δεν υπήρχε για μένα η έννοια των διακοπών.»

Η Έλντα Πανοπούλου μας έδωσε μια ιδέα από τις …θυσίες που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός για τη δουλειά του και αποκάλυψε στo περιοδικό Λοιπόν πως είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.
elnta
 
Ετοιμάζεις κάτι αυτό τον καιρό; «Αν βρω τον κατάλληλο χώρο, πρόκειται για ένα θέαμα που απαιτεί μεγάλη χωρητικότητα σκηνής. Αφορά σε μουσική παράσταση με σάτιρα, το «stand up comedy» με μουσική και τραγούδι. Πιστεύω ότι θα το υλοποιήσω στα τέλη Νοεμβρίου.
Η επικοινωνία με το κοινό δεν σου έχει λείψει; «Ναι, η επικοινωνία με το κοινό είναι σαφώς κάτι βασικό σ’έναν καλλιτέχνη που έχει υπηρετήσει για πάρα πολλά χρόνια την τέχνη του. Ήμουν 19 χρόνων όταν πρωτόπαιξα και επί 25 χρόνια δεν σταμάτησα καθόλου, χειμώνα – καλοκαίρι, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Την πρώτη φορά που έκανα μπάνιο στη θάλασσα, μετά από 25 χρόνια, νόμιζα ότι ανακάλυψα έναν άλλο κόσμο που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε.
Είχες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα εδώ και 25 χρόνια; «Βέβαια. Στους μαθητές μου λέω ότι τους εύχομαι να το πάθουν. Όταν η δουλειά μου, τότε που παίζαμε από το πρωί με γυρίσματα, μετά είχαμε την πρόβα για την καλοκαιρινή σεζόν κι έπειτα δύο παραστάσεις στο θέατρο, οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν η εβδομάδα των Παθών πριν το Πάσχα. Πότε να πήγαινα για μπάνιο; Επί 25 χρόνια δεν υπήρχε για μένα η έννοια των διακοπών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση