GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοταχώς προς εκταμίευση των 2,8 δισ.: EuroWorking Group τη Δευτέρα

Ορατή είναι πλέον η επίτευξη τελικής συμφωνίας στο Eurogroup της Δευτέρας στο Λουξεμβούργο για την εκταμίευση της δόσης ύψους 2,8 δισ...


Ορατή είναι πλέον η επίτευξη τελικής συμφωνίας στο Eurogroup της Δευτέρας στο Λουξεμβούργο για την εκταμίευση της δόσης ύψους 2,8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως το πρωί της Δευτέρας θα συγκληθεί τελικά η Ομάδα Εργασίας του Eurogroup (EuroWorking Group), με σκοπό να δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η ίδια πηγή είχε αναφέρει πως το ΕWG θα συγκληθεί μόνο εφόσον οι θεσμοί πιστοποιήσουν πως όλα τα προαπαιτούμενα έχουν ολοκληρωθεί από ελληνικής πλευράς.

Ειδικότερα, ο εν λόγω αξιωματούχος είχε αναφέρει πως οι εκκρεμότητες που παρέμεναν για την εκταμίευση των 2,8 δισ. ευρω αφορούσαν στον τομέα ενέργειας και την Πολιτική Αεροπορία, και εφόσον αυτές καλύπτονταν, τότε το EuroWorking Group αναμένεται να συγκληθεί εκ νέου τη Δευτέρα το πρωί, πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, για να εισηγηθεί στους υπουργούς Οικονομικών την έγκριση της εκταμίευσης των 2,8 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση