GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτός ο δρόμος για την εκταμίευση των 2,8 δισ. τη Δευτέρα

του Θάνου Αθανασίου Πρόοδο στην εκπλήρωση των προαπαιτούμενων και πιθανότητα να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δισ. ευρώ τη Δευτέρα έπειτα απ...


του Θάνου Αθανασίου

Πρόοδο στην εκπλήρωση των προαπαιτούμενων και πιθανότητα να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δισ. ευρώ τη Δευτέρα έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ESM και του EWG στο Λουξεμβούργο «βλέπουν» κοινοτικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, κοινοτικοί αξιωματούχοι και κράτη - μέλη είναι σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο, την οποία θα επικυρώσει πολιτικά και το σώμα των υπουργών που θα συνεδριάσει στις 3 ώρα Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του επιτρόπου Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρντ, η δόση των 2,8 δισ. προορίζεται για την κάλυψη εσωτερικού χρέους της ελληνικής κυβέρνησης με 1,7 δισ. και για την κάλυψη των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας κατά 1,1 δισ.

Η ίδια επεσήμανε ότι στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον ο Πιέρ Μοσκοβισί θα συναντηθεί με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το θέμα του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση