GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Ευελπιστώ να παραμείνει το ΔΝΤ – Τι είπε για την δόση των 2,8 δισ. - ΒΙΝΤΕΟ

«Θεωρώ ότι η απόφασή μας θα είναι θετική, πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο», σχολίασε κατά την άφιξή του στο Eurogroup ο Επίτροπος Οικονομ...


«Θεωρώ ότι η απόφασή μας θα είναι θετική, πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο», σχολίασε κατά την άφιξή του στο Eurogroup ο Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.

«Δεν θα είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα το Eurogroup αλλά θα εξετάσουμε το θέμα της. Αν εξετάσουμε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θεωρώ ότι η απόφασή μας θα είναι θετική, πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ. Αν όλα αυτά εξελιχθούν καλά, όπως το πιστεύω, σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να προχωρήσουμε στη 2η αξιολόγηση», σχολίασε αρχικά κατά την άφιξή του στο Eurogroup ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί και συνέχισε:

«Η Ελλάδα υλοποιεί μεταρρυθμίσεις από τον Ιούλιο του 2015. Έχει χαθεί κάποιος χρόνος αλλά έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα. Ως το τέλος του 2016 θα έχουμε μία ολοκληρωμένη συμφωνία και από τη στιγμή που οι Έλληνες έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, πρέπει να το κάνουμε κι εμείς και αυτό σημαίνει μία συμφωνία για το χρέος. Ευελπιστώ να παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση