GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ένα 3χρονο κοριτσάκι κατάφερε και έγινε viral!

Όταν η χαριτωμένη Kaylieann Steinbach επιλέγει τα ρούχα της για το σχολείο, δε χρονοτριβεί με πιθανούς στιλιστικούς συνδυασμούς, αλλά ξ...


Όταν η χαριτωμένη Kaylieann Steinbach επιλέγει τα ρούχα της για το σχολείο, δε χρονοτριβεί με πιθανούς στιλιστικούς συνδυασμούς, αλλά ξεμπερδεύει άμεσα επιλέγοντας συγκεκριμένα κοστούμια-αυτά των σούπερ ηρώων!
Γι αυτό το λόγο, οι γονείς της τρίχρονης δεν εκπλήσσονται ποτέ από τις ενδυματολογικές της επιλογές πριν την αφήσουν στο προνήπιο, στο Rocklin της Καλιφόρνια. Η μικρή, για πάνω από 15 ημέρες, έχει  κάνει δεύτερό της... δέρμα τη μπλε στολή του Σούπερμαν την οποία φυσικά και συνδυάζει με κόκκινη κάπα. Είναι τέτοια μάλιστα η εμμονή της με τη συγκεκριμένη στολή, που οι γονείς της αναγκάζονται να μπουν κρυφά στο δωμάτιό της, να "κλέψουν" το υπερ-ένδυμα και να το πλύνουν για να φορεθεί ξανά και ξανά.
Ο πατέρας της Kaylieann,  Alex Steinbach ανέβασε τη σχολική φωτογραφία της κόρης του στο διαδίκτυο (στο Reddit) και έγινε ιντερνετικός χαμός! Ο ίδιος δήλωσε περήφανος στο CBS News, τονίζοντας πως αφήνουν την κόρη τους να επιλέξει ότι εκείνη θέλει για το ντύσιμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση