GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

328 κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχθηκε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική δέχθηκε, συνολικά, 328 κλήσεις για παροχές βοήθειας και κοπές δέντρων, από τις περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίω...


Η Πυροσβεστική δέχθηκε, συνολικά, 328 κλήσεις για παροχές βοήθειας και κοπές δέντρων, από τις περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν χθες.

Συγκεκριμένα, από την περιφέρεια Αττικής δέχθηκε 170 κλήσεις για κοπές δέντρων. Συγκροτήθηκαν 30 συνεργεία με 70 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 130 κοπές δέντρων. Από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δέχθηκε 50 κλήσεις για παροχές βοήθειας. Συγκροτήθηκαν 15 συνεργεία με 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 35 κοπές δέντρων, 7 αντλήσεις και 5 αφαιρέσεις αντικειμένων.

Από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων δέχθηκε 55 κλήσεις για παροχές βοήθειας. Συγκροτήθηκαν 17 συνεργεία με 34 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 33 κοπές δέντρων, 6 αντλήσεις, 3 αφαιρέσεις αντικειμένων και 4 απεγκλωβισμούς ατόμων από οικίες και αυτοκίνητα. Τέλος από την περιφέρεια Πελοποννήσου δέχθηκε 53 κλήσεις για κοπές δέντρων, όπου συγκροτήθηκαν 15 συνεργεία με 30 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πραγματοποίησαν 42 κοπές δέντρων. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση