GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πολωνός Ρατζικόφσκι νικητής του 34ου Σπάρταθλου

Ο Αντρέι Ρατζικόφσκι είναι ο νικητής του 34ου Σπάρταθλον, αφού έφτασε πρώτος στο άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη Σπάρτη, με χρόνο 23 ώ...


Ο Αντρέι Ρατζικόφσκι είναι ο νικητής του 34ου Σπάρταθλον, αφού έφτασε πρώτος στο άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη Σπάρτη, με χρόνο 23 ώρες και 2 λεπτά. Ο 35χρονος Πολωνός σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στον τρίτο διαδοχικό τερματισμό του (σ.σ. ήταν τρίτος στον αγώνα του 2014 και 18ος πέρυσι), ενώ τερμάτισε υπό τα χειροκροτήματα των κατοίκων της Σπάρτης λίγο μετά τις έξι το πρωί (06:02).

Δεύτερος ήταν ο Ιταλός Μάρκο Μπονφίλιο με επίδοση 23 ώρες και 36 λεπτά, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τσέχος Μπρούνερ Ράντεκ, ο οποίος είχε την πρωτοπορία στον αγώνα από το 11ο μέχρι και το 46ο σημείο ελέγχου.

Στη βάση του Παρθένιου Όρους και το 47ο σημείο ελέγχου, ο Ρατζικόφσκι τον προσπέρασε και διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος. Στις γυναίκες προηγείται η Αμερικανίδα Κάταλιν Νάγκι, ενώ από ελληνικής πλευράς ο Νίκος Σιδερίδης βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας περάσει το 69ο σημείο ελέγχου στις 07:22.

Μέχρι να λήξει το χρονικό όριο των 36 ωρών, οι αθλητές θα συνεχίσουν να τερματίζουν στη Σπάρτη υπό τις επευφημίες του κόσμου που έχει συγκεντρωθεί δίπλα στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα από τις πρώτες πρωινές ώρες για να τους υποδεχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση