GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

35χρονος κατηγορείται για διάθεση πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους μέσω Διαδικτύου

Έναν 35χρονο, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος...


Έναν 35χρονο, που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία που θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατάφερε να ταυτοποιήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη, ο οποίος κατείχε και είχε πρόσφορο για διαμοιρασμό αντίστοιχο υλικό, συμμετέχοντας σε παγκόσμια επιχείρηση για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξωτερικός σκληρός δίσκος και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση