GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σούλτ: Ημουν αλκοολικός, είμαι καθαρός 36 χρόνια...

Για την περίοδο που ήταν αλκοολικός και πώς ξεπέρασε τον εθισμό του μίλησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, σε μία διαφορετική συνέντευ...


Για την περίοδο που ήταν αλκοολικός και πώς ξεπέρασε τον εθισμό του μίλησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, σε μία διαφορετική συνέντευξη.
Το Focus αναμεταδίδει συνέντευξη του Μάρτιν Σούλτς στο περιοδικό Bunte.
«Το χειρότερο ήταν όταν ένα πρωί ξύπνησα με το αίσθημα της αποτυχίας. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πιω όσο μπορούσα. Αυτό είναι ένα καταθλιπτικό συναίσθημα. Αυτές οι διαδικασίες σε τσακίζουν αργά», είπε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο 60χρονος σήμερα Γερμανός πολιτικός είναι καθαρός από το 1980. Όπως δήλωσε, ξεπέρασε τον εθισμό του χωρίς να νοσηλευτεί ή να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, μόνος του, με την βοήθεια του αδερφού του.
«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ο αγώνας μου είχε διάρκεια και ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία» είπε ο Σούλτς, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα η δική του ζωή να ενθαρρύνει και άλλους (ίσως τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ;) να αντιμετωπίσουν τον εθισμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση