GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: 37 εκατ. παρακολούθησαν το ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων

Περίπου 37 εκατομμύρια Αμερικανοί υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν την ενενηντάλεπτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων αν...


Περίπου 37 εκατομμύρια Αμερικανοί υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν την ενενηντάλεπτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων, Ρεπουμπλικανού Μάικ Πένς και Δημοκρατικού Τιμ Κέιν, τη Τρίτη, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Nielsen που δημοσιοποίησε χθες.

Το σύνολο αυτό αντιπροσωπεύει το μέσο ακροατήριο εννιά τηλεοπτικών καναλιών. Το κανάλι NBC είχε την υψηλότερη ακροαματικότητα, με 7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ το κανάλι Fox προηγούνταν των καλωδιακών δικτύων με 6,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψήφιων για την προεδρία Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ και Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον είχε 84 εκατομμύρια τηλεθεατές, ποσό που θεωρείται ρεκόρ για τα χρονικά.

Γενικά οι αναμετρήσεις υποψήφιων αντιπροέδρων παραδοσιακά προσελκύουν μικρότερα ποσοστά τηλεθεατών, με εξαίρεση εκείνη μεταξύ του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν και της Ρεπουμπλικανής Σάρα Πέιλιν το 2008, που παρακολούθησαν 69,9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το 2012, η αναμέτρηση των υποψήφιων αντιπροέδρων Μπάιντεν και του Ρεπουμπλικανού Πολ Ράιαν είχε 51,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κανένα από τα σύνολα τηλεθεατών για τις αναμετρήσεις δεν περιλαμβάνει εκείνους που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ από υπολογιστές, μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ή σε μπαρ και εστιατόρια.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του Πενς, κυβερνήτη της Ιντιάνα, και του Κέιν, βουλευτή από την Βιρτζίνια, είναι η μοναδική μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων που έχει προγραμματιστεί προτού τις εκλογές το Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση