GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταργείται η 38ωρη υποχρεωτική εργασία στο Βέλγιο

Προς την κατάργηση της υποχρεωτικής 38ωρης εβδομαδιαίας εργασίας κινείται η κυβέρνηση συνασπισμού στο Βέλγιο παρά τις πρόσφατες απεργια...


Προς την κατάργηση της υποχρεωτικής 38ωρης εβδομαδιαίας εργασίας κινείται η κυβέρνηση συνασπισμού στο Βέλγιο παρά τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων που διαφωνούν με το εν λόγω μέτρο.
Με βάση τις τελευταίες τοποθετήσεις στελεχών τους τόσο το κόμμα CD&V (Φλαμανδοί Χριστιανοδημοκράτες) όσο και το N-VA (Συντηρητικοί Εθνικιστές) ήραν τις αντιρρήσεις τους και δείχνουν να αποδέχονται την εισήγηση του Open Vld (Φλαμανδοί Φιλελεύθεροι) για πιο ευέλικτα ωράρια εργασίας.
Την προειδοποίηση εξάλλου ειδικών, ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων προκειμένου να διασφαλίσει την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος ώστε, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, «να μην φτάσει κάποια στιγμή το Βέλγιο στο σημείο της Ελλάδας που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δραστικές μειώσεις στις συντάξεις», προβάλλει η εφημερίδα De Tijd.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση