GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράκος του Χονγκ Κονγκ: Βασάνιζε 3 μέρες το θύμα του, πριν το σκοτώσει

Πριν από δυο χρόνια, ο 31χρονος Βρετανός Ρούρικ Τζέτινγκ - πρώην υπάλληλος επενδυτικής τράπεζας στο Χονγκ Κονγκ - είχε αφήσει άφωνο τον...


Πριν από δυο χρόνια, ο 31χρονος Βρετανός Ρούρικ Τζέτινγκ - πρώην υπάλληλος επενδυτικής τράπεζας στο Χονγκ Κονγκ - είχε αφήσει άφωνο τον πλανήτη, με την βαρβαρότητα με την οποία δολοφόνησε  δυο γυναίκες από την Ινδονησία, μια ανύπαντρη μητέρα 23 ετών και μια οικιακή βοηθός 28 ετών.
Και οι δυο γυναίκες από την Ινδονησία εργάζονταν παράνομα στο Χονγκ Κονγκ.
Η μια σορός βρέθηκε με σημάδια φρικτών βασανιστηρίων στο πολυτελές διαμέρισμα του δράστη, σε πανάκριβη γειτονιά της πόλης. Η σορός της δεύτερης γυναίκας, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και ακρωτηριασμένη μέσα σε βαλίτσα.
Σήμερα δυο χρόνια μετά, ξεκίνησε η δίκη του Βρετανού πρώην τραπεζικού. Σύμφωνα με το Euronews, ο Τζέτινγκ έχει δηλώσει ένοχος για το αδίκημα της «ανθρωποκτονίας χωρίς δόλο» - κάτι που το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό και της περιύβρισης νεκρού.
Τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στη δίκη είναι τόσο σοκαριστικά που ο δικαστής προειδοποίησε τους ένορκους να αποσυρθούν, αν δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το ακραίο υλικό που θα παρουσιαστεί.
Ο κατηγορούμενος κατέγραψε καρέ – καρέ με το κινητό του τηλέφωνο την δολοφονία της νεαρής, την οποία έπεισε να του προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες, και τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε επί τρεις ημέρες.
Στο βίντεο, ο Τζέτινγκς καταγράφει άγριους ξυλοδαρμούς, χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων και εικονικούς πνιγμούς στην τουαλέτα, πριν κόψει τον λαιμό της ανήμπορης κοπέλας.
Στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου, η αστυνομία βρήκε επίσης δεκάδες σακούλες με υπολείμματα κοκαΐνης.
Η υπεράσπιση του Τζέτινγκς στηρίζει την επιχειρηματολογία της στην «μειωμένη ευθύνη» του κατηγορούμενου, ο οποίος υποστηρίζει ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή.
Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς είναι σε θέση να δικαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση