GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοποίησαν 3χρονο κορίτσι και έπαθε ρήξη εντέρου

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσοκομείου της Αθήνας, νοσηλεύεται από προχθές ένα 3χρονο κορίτσι σε βάρος του οποίου φαίνεται ...


Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσοκομείου της Αθήνας, νοσηλεύεται από προχθές ένα 3χρονο κορίτσι σε βάρος του οποίου φαίνεται πως ασκήθηκε σωματική βία – από αγνώστους προς το παρόν - με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήξη εντέρου και το μικρό παιδί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την υπόθεση ερευνά η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας αφού το κακοποιημένο κοριτσάκι, φαίνεται να έχει γεννηθεί στον Τύρναβο αλλά ζει με την 20χρονη μητέρα του στους Σοφάδες Καρδίτσας. Το αβάπτιστο κοριτσάκι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως τραυματίσθηκε στην κοιλιά μετά από βίαιο χτύπημα το πιθανότερο, για να βιώσει στη συνέχεια μια ακόμη ταλαιπωρία, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Το 3χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με έντονους πόνους στην κοιλιά. Με συμπτώματα περιτονίτιδας και αφού διασωληνώθηκε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, νοσοκομείο που διαθέτει Παιδοχειρουργική Κλινική.

Από τις διαγνωστικές εξετάσεις προέκυψε ωστόσο ότι το τραύμα του παιδιού (ρήξη εντέρου) δεν είχε προκληθεί από παθολογικά αίτια αλλά από άλλους λόγους - που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - ενώ λόγω της κατάστασης της υγείας, η 3χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση από παιδοχειρουργούς του ΓΝΛ. Μετά την επέμβαση και ελλείψει ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλία, το 3χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε σε Μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας, όπου θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρής, ευτυχώς για το παιδί, εξελίσσεται ομαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελευθερίας της Λάρισας, αστυνομικοί του Τμήματος Σοφάδων συνέλαβαν την 20χρονη μητέρα του κοριτσιού, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ παράλληλα ερευνούν το περιβάλλον, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ένα τέτοιο τραύμα στην 3χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση